Változnak az idők

Berényi Laci

 • Currently 4.67/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Értékelés: 4.7 Szavazat: 27 votes
Hozzászólások (17)


Lights off
Sorry, your favorites list is FULL.

Link a videóhoz

Leírás

Berényi Laci - Változnak az idők
Original soundtrack:
Dred-Változnak az idők (Dred/Bíró Zsolt) Sense Video Studio 2011.

Cimkék


Nyomj egy g+1 és lájk gombot a videoklipnek, ha tetszett!


Videoklipek és csengőhang letöltése mobiltelefonra is megoldott már a mai világban. Ez lehetséges, de nem ezen az oldalon. Itt ingyen hallgathatod a legjobb külföldi és magyar előadók zenéit. Keresgélj nyugodtan az oldalon, ha nem találod kedvencedet, akkor írj nekünk levelet és megpróbálunk segíteni...

Videoklipek Listája: | 0-9 | A-C | D-F | G-I | J-L | M-O | P-R | S-U | V-Z | X-Faktor |


Szólj hozzá

Neved:


Hozzászólás:


Visszaigazolási kód:* Maximum 400 karaktert használhatsz.

Hozzászólások

 1. jani
  jani
  7 éve, 8 hónapja

  igazad van robi!! zsancinak mi nem jön be ebben szerinted???
 2. robi
  robi
  7 éve, 8 hónapja

  Az eredeti Desperad is jó, de ez is nagyon bejön nekem :)
 3. Niki
  Niki
  7 éve, 8 hónapja

  Szeretem ezt a számot!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))  )))))))
 4. anikó
  anikó
  7 éve, 8 hónapja

  erre csak azt tom mondani,hogy változnak az idők!! :))))
 5. Norbi
  Norbi
  7 éve, 8 hónapja

  Hagyjuk már!! Ha ő tanár akkor én állatorvos vagyok!!!:)))
 6. Niki
  Niki
  7 éve, 8 hónapja

  Azt gondolom a biztatás soha ne kár!!Egy tanártól ez nem elfogadható!!!!
 7. ZsoltHD
  7 éve, 8 hónapja

  Én klipeket tudok mutatni Zsanci és mivel a klipet nézed láthattad. A szövegértésről annyit,hogy én azt írtam,hogy a videót készítettem és bár törekszem a jobbra,azért azt még nem tudtam megoldani,hogy a kamera mindkét oldalán legyek.A számláló nem aktuális számot jelez,azt időszakonként frissíti a rendszer.(Én így tudom)Ajánlom figyelmedbe a Sense Video Studio oldalát,ahol láthatsz képeket is.
 8. Zsanci
  Zsanci
  7 éve, 8 hónapja

  Kedves ZSolt!Itt ültem a gép előtt és mire két számot meghallgattam 47 ről a számláló 10 perc alatt 630ra felkúszott úgy hogy semmi mást nem is hallgattak az oldalon csak 600ember ezt!!!Akarod hogy elhiggyem????Mint mondtam énektanár vagyok,nem énekes!!Ezek szerint a szövegértés is a gyengéd!!!Ja és Zsoltika:te hol vagy a klippben??????Mutass egy dalt ahol ott vagy.....:)
 9. ZsoltHD
  ZsoltHD
  7 éve, 8 hónapja

  Zsanci! Ha énektanár vagy ismét kérlek,hogy mutass egy dalt vagy egy klipet rólad,mert szívesen megnézném!!! Sajnálom,hogy te elképzelni sem tudod,hogy valakire kíváncsiak mások,mert ugye mindenki magából indul ki. Én nem tudom elképzelni,hogy más nézettségéről csalást feltételezzek,te igen. Bírálod a videót,de mint írod,nem vagy szerkesztő. Köszönöm,hogy itt vagy és ezt a home videót nézed!
 10. Zsanci
  Zsanci
  7 éve, 8 hónapja

  Érdekes eddig senki nem kommentelt,mostmeg egyből jönnek a védőbeszédek!!Egy ember ül a gép előtt és nyomogatja hogy BIG MAC B Laci ha feljön örüljön hogy 900an megnézték,közben kb 43an látták ténylegesen!GRatula a klippért,nagyon nagyon 5letes homevideós berkekben!A szám meg olyan hamis hogy kár neki a bíztatás!Énektanár vagyok nem klippszerkesztő az igaz:))

  Ebben semmi OBSZCÉN szó nem volt!!
 11. ZsoltHD
  ZsoltHD
  7 éve, 8 hónapja

  Zsanci! Ismerem a szereplőket,ők sem tudják,hogy a zeneajánlón van a videó. Annyiban segíthetnél,hogy megírod azt,hogy te melyik klipben szerepeltél vagy énekelsz.Szívesen megnézném! A jelek szerint te is nézed ezt a videót,mert kommenteled. Ha erre is válaszolsz,akkor újra nézed és ezt köszönjük!
 12. ZsoltHD
  ZsoltHD
  7 éve, 8 hónapja

  Én a videót csináltam,a zenéhez keveset értek,de azt tudom,hogyha mindenkinek egy tetszene,akkor egy zenekar is elég lenne a piacon. Megértem azt,ha valakinek nem tetszik,de obszcén szavakkal senki munkáját nem illetném. Ahogy fent írtam,bizony nem vagyunk ebben sem egyformák. (A nézettség engem is meglepett,de az előadó nem is tudja,hogy itt a dala én pedig a feltöltés óta most járok itt újra)
 13. Zsanci
  Zsanci
  7 éve, 8 hónapja

  Persze reggel még 25en látták,aztán 20perc alatt 600an nem??????????????????????????????????????????  ????????????????????????????????????????????  ??
  Na tudod kit kábíts ezzel!!!Annyira nem jó,sőt kimondhatatlanul rossz!!!Talán szerepelsz a klippben hogy ennyire tetszik???
 14. big mac
  big mac
  7 éve, 8 hónapja

  szerintem nagyon jó lett!!!! :) és csak sajnálom akinek ez nem teszik!!
 15. vicus
  vicus
  7 éve, 8 hónapja

  Nekem pl nagyon bejön! Egész délelőtt ezt halgatom! Nem vagyunk egyformák!

Előadó: Berényi Laci
Videó címe: Változnak az idők
Kategória: Berényi Laci
Nézték: 5,216
Beküldte: ZsoltHD

A magyar zenészek a mai zene piacon nagyon hátrányos helyzetben vannak, mert nagyon kis százalékban játszák a rádiók és zenei televíziók. Ezért gondoltuk úgy, hogy ezzel a videoklipes oldallal próbáljuk a magyar zenét kicsit támogatni. Bemutatjuk nektek itt a legjobb és legújabb magyar videoklipeket és zenéket. Persze a régebbi előadókról sem feledkezünk meg, mert az ő remekművei is felkerültek az oldalra. Az illegális zeneletöltést mi nem támogatjuk, ezért csak meghallgatni lehet őket. Nálunk megtalálod az X-Fakor mind a három széria összes versenyzőjének a dalait is. Rengeteg levelet kaptunk, hogy szeretnétek külföldi videoklipeket is, ezért engedtük a nyomásnak és kerülnek fel azok is…